Enigme

Misterul Sfinxului şi Atlantidei – o descoperire păstrată secret?

0 62

În ţara Egiptului, într-un loc în care se intră de la laba dreapta a Sfinxului se găseşte camera arhivelor umanităţii. Aceste arhive sunt de la începutul momentul în care spiritul a luat formă şi a început să coboare pe acest pământ. Acestea includ istoria tuturor naţiunilor de pe pământ, povestea distrugerii finale a Atlantidei, şi istoria construcţiei piramidei de iniţiere, cu nume de persoane, locuri, cu datele şi orele când aceste arhive vor fi deschise din nou…
Căci, înainte de schimbarea epocii (“înainte de schimbarea epocii” = înainte de trecerea la Era Vărsătorului), adevărul va fi revelat. Veţi găsi aceste documente. Dar nu putem intra în camerele subterane, pornind de la laba dreapta a Sfinxului, decât atunci când timpul va ajunge la capăt şi când schimbările se vor realiza în această fază a existenţei umane.”

Edgar Cayce – 1933

foto de Nina Aldin Thune, sursa Wikipedia.

foto de Nina Aldin Thune, sursa Wikipedia.

Din iulie 2002, s-a construit un zid în jurul platoului piramidelor de la Gizeh. Gărzi înarmate supraveghează zona şi conduc turiştii directe către site-urile atent selecţionate de către autorităţi. Muncitorii lucrează aici 24 de ore din 24 cu cea mai mare discreţie.

Zidul dispune de fundaţii îngropate şi consolidate prin bare de oţel de 10 cm grosime. Acesta se ridică la o înălţime de 4 până la 7 metri pe aproximativ 8 kilometri pătraţi şi la o milă de piramide. Uimitor este faptul că acest zid include, de asemenea, case care au fost strămutate şi cimitirul arab. Cercetătorul Jim Hurtak chiar a declarat că coridoarele, mormintele şi tunelurile neexplorate se situau în această zonă.

Este într-adevăr vorba de a proteja locurile arheologice de terorişti sau de a pune la adăpost viitoarele descoperiri din aceste tuneluri încă neexplorate?

Potrivit unor zvonuri, în 2001, a fost descoprită o cameră secretă în apropiere de labele Sfinxului, dar ar fi fost clasificată (şi este încă) top secret sub presiune CIA. Cu toate acestea, un alt medium, Monique Mathieu, a declarat în 2000 că un nou craniu de cristal era pe cale de a fi descoperit în Egipt, şi că el va releva lumii cunoştinţele vaste dobândite de civilizaţii uitate.

Un studiu realizat de John West a ajuns la concluzia că corpul Sfinxului a fost iniţial cel al unui leu sculptat cu 10.500 ani în urmă.

Este orientat spre punctul echinocţiului atunci când soarele răsare pe 21 martie. Acum 10.500 ani, soarele a răsărit în constelaţia Leului, la echinocţiul de primăvară. În opinia lui, faraonul a dorit mult mai târziu ca capul acestuia să semene cu imaginea lui (ceea ce ar sta la originea disproporţiei actuale a monumentului). După urmele de eroziune încă vizibile, Sfinxul ar fi suferit, de asemenea, din cauza inundaţiilor din urmă cu 10.500 ani (unii geologi susţin însă că eroziunea semnificativă a corpului ar veni de la faptul că acesta este sculptat într-un strat de calcar mult mai friabil decât cel care constituie capul. Acest argument nu explică, totuşi, disproporţia evidentă dintre cap şi corp!).
Acelaşi potop care a înghiţit Atlantida (dată la care, de asemenea, Platon a vorbit despre dispariţia acestui continent). În 1933, Edgar Cayce (“The Mysteries of Atlantis Revisited”) a avut o viziune de medium a site-ului de la Gizeh. Potrivit lui, în apropierea Sfinxul, se găsea o cameră de arhivă secretă care conţinea întreaga istorie a omenirii. El a adăugat că o colonie scăpată din Atlantida, a constituit în Egipt bazele unei noi civilizaţii, cu ajutorul alteia venită din Orion.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Banner 300x150 Tamaduitoarea Delia
Banner 300x150 Vrajitoarea Ramona Nicolae
Banner-300x150-Florica
Banner-300x150-Morgana
Banner-300x150-Tamaduitoarea-Hara
Banner 300x150 Tamaduitoarea Eleonora
Sandra 2222 - cap
Banner 300x150 Clarvazatoarea Anastasia Venus ok555
Banner 300x150 Vrajitoarea Margareta 3
Banner 300x150 Vrajitoarea Cristina
Banner-300x150-Vrajitoarea-Rodica-Gheorghe
Banner-300x150-Elena-Minodora-4
Banner-300x150-Vrajitoarea-Ramona-Toader

Publicitate straina

Publicitate straina

Video Maria Campina

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Bucuresti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ploiesti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Buzau

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Galati

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Craiova

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Brasov

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Timisoara

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Iasi

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cluj Napoca

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Giurgiu

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Constanta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Braila

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare America

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Italia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Spania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Austria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Franta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Germania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cehia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Grecia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ungaria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Federatia Rusa

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Anglia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Olanda

Disclaimer

Redacția poate să folosească poze spre publicare, care ilustrează un anumit discurs jurnalistic, dar care conțin dreptul de autor. Se va menționa însă sursa acestora și faptul că prin publicare ( foto și/sau text) nu se vor aduce prejudicii persoanei respective.

Redacția va indica sursele fotografiei, acolo unde acestea se cunosc (autor, site, blog, platformă etc.). Pozele și sursele sunt verificate, online, în măsura în care se poate efectua acest proces jurnalistic, respectându-se principiul de verificare din minim 3 surse. În cadrul dreptului de comunicare, redacția respectă forma inițială a fotografiei și nu o va adapta (modifica).

Flag Counter