Fenomenul OZN

Suntem ţinuţi sub observare de nave extraterestre aflate în orbită

0 33

Primul satelit trimis de către oameni în spaţiu, Sputnik 1, construit de Uniunea Sovietică, a plecat la 4 octombrie 1957. Dar în 1958, a fost luată o fotografie ciudată a unui satelit care desfășoară în jurul Pământului de la est la vest, numai că acest obiect nu este construit pe planeta noastră!

 

foto NASA, sursa Wikipedia.

foto NASA, sursa Wikipedia.

 
De asemenea, prima capsulă spaţială, Gemini 1, a fost pusă pe orbită la 8 aprilie 1964. În timpul primei sale orbite, în mod misterios i s-au alăturat patru elemente de origine necunoscută controlate în mod inteligent!
“Din 1953, Statul Major General știa că navele gigant funcționau în vecinătatea planetei noastre, ” scrie maiorul Donald E. Keyhoe în cartea sa, citându-l pe amiralul Hillenkoetter (care a fost primul director al CIA în 1947). Acestea au fost observate sau reperate pe orbită cel puţin de nouă ori.
În 1953, Forțele Aeriene au efectuat experimente cu un nou echipament radar de la distanță mare. Din primele teste, operatorii au fost surprinși să descopere la fața locului un obiect gigantic aflat într-o orbită aproapiată de Ecuator. Viteza lui era aproape de 28.000 de kilometri pe oră. Verificările succesive au confirmat primele date. Un obiect necunoscut făcea turul Pământului la o mie de kilometri altitudine.
La scurt timp după aceea, un al doilea obiect, la fel de mare, s-a apropiat de Pământ. Operatorii radar experți ai USAF l-au urmărit. El a început să orbiteze la altitudinea de 600 km.
Alertaţi, șefii Departamentului Apărării au lansat un proiect de urgență pentru a detecta sateliți la White Sands, New Mexico.

Expertul științific pentru această cercetare secretă a fost astronomul american, doctorul Clyde Tombaugh, omul de știință care a descoperit planeta Pluto în 1930, singurul astronom cunoscut care a recunoscut că a văzut un OZN.
La data de 25 august 1960, un satelit misterios a fost detectat și urmărit pe radar timp de câteva zile.
Grumman Aircraft Corporation, industria aviatică americană bine-cunoscută, l-a putut fotografia, și orice încercare de a nega autenticitatea fotografiilor a fost inutilă.
La 18 mai 1961, s-a făcut o nouă descoperire a unui obiect misterios pe orbita Pământului. Anunțul a surprins cu atât mai mult că venea de la Smithsonian Observatory, observatorul din Cambridge, în Massachusetts, care participă activ la rețeaua globală de detectare a forțelor aeriene.
Smithsonian a declarat presei: satelitul a fost văzut prima dată de la Jupiter, în Florida, … Este foarte luminos și poate, în anumite circumstanțe, să fie văzută cu ochiul liber. Ştirea a creat stupoare în lume!
Diferitele stații de observare de pe planetă au fost rugate să ajute la urmărirea lui. Observatorul a alertat, de asemenea, sistemul său de fotografiat telescopic.
La 14 noiembrie 1964, Benito R. P. Reyna, director al observatorului Adhara din San Miguel, în apropiere Buenos Aires, Argentina a putut vedea un OZN efectuând diverse manevre precise, ca un fel de luptă simulată, împotriva satelitului terestru Echo II.

Există, de asemenea, înregistrări video ale NASA care arată nave pe orbită, fotografii ale unor obiecte mai mult decât suspecte revenind în atmosfera noastră, sau fiind pe orbită. Ca să nu mai vorbim de celebrul satelit extraterestru botezat Cavalerul Negru, care ne dă fiori reci, detectat în 1954 de US Air Force ( de fapt, atunci s-au descoperit doi sateliţi). Se află acolo de peste 13.000 de ani !
În ele putem vedea chiar şi o rază laser trasă de la sol încercând să atingă unul dintre obiecte, dar acesta a anticipat tirul și l-a evitat.
Există şi explicaţii date în mod oficial: aceste obiecte sunt bucăți de gheață !!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Banner 300x150 Tamaduitoarea Delia
Banner 300x150 Vrajitoarea Ramona Nicolae
Banner-300x150-Florica
Banner-300x150-Morgana
Banner-300x150-Tamaduitoarea-Hara
Banner 300x150 Tamaduitoarea Eleonora
Sandra 2222 - cap
Banner 300x150 Clarvazatoarea Anastasia Venus ok555
Banner 300x150 Vrajitoarea Margareta 3
Banner 300x150 Vrajitoarea Cristina
Banner-300x150-Vrajitoarea-Rodica-Gheorghe
Banner-300x150-Elena-Minodora-4
Banner-300x150-Vrajitoarea-Ramona-Toader

Publicitate straina

Publicitate straina

Video Maria Campina

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Bucuresti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ploiesti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Buzau

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Galati

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Craiova

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Brasov

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Timisoara

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Iasi

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cluj Napoca

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Giurgiu

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Constanta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Braila

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare America

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Italia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Spania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Austria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Franta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Germania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cehia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Grecia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ungaria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Federatia Rusa

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Anglia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Olanda

Disclaimer

Redacția poate să folosească poze spre publicare, care ilustrează un anumit discurs jurnalistic, dar care conțin dreptul de autor. Se va menționa însă sursa acestora și faptul că prin publicare ( foto și/sau text) nu se vor aduce prejudicii persoanei respective.

Redacția va indica sursele fotografiei, acolo unde acestea se cunosc (autor, site, blog, platformă etc.). Pozele și sursele sunt verificate, online, în măsura în care se poate efectua acest proces jurnalistic, respectându-se principiul de verificare din minim 3 surse. În cadrul dreptului de comunicare, redacția respectă forma inițială a fotografiei și nu o va adapta (modifica).

Flag Counter