Articole, Fenomenul OZN

Niva, o fetiţă hibrid de la Zona 51

0 33

O misterioasă fetiţă în vârstă de 10 ani care şi-a petrecut viaţa pe o bază a US Air Force este un hibrid humanoalien, declară un reputat om de ştiinţă.
Copilul numit Niva are ochii de pisică, creste de reptilieni care se ridică pe spatele său, mâini palmate şi o piele stranie care conţine o substanţă cenuşie, pe care o putem descoperi pe fotografii surprinzătoare. Geneticianul dr. Farley Younghbread din Washington D.C. afirmă că la începutul lui iunie 2008, a primit multe fotografii clasificate cu această fată şi cu documente privind-o provenind de la US Air Force de la o sursă pe care a refuzat să o divulge.Area_51
“Chiar după o atentă analiză a acestor fotografii, este evident că această fiinţă are anumite trăsături neumane şi ele nu sunt simple malformaţii de naştere”, a spus dr. Younghbread. De asemenea, un studiu genetic se găseşte în fişa de la Air Force care face referire la ADN-ul său pe de-o parte “e origine umană şi pe de altă parte de origine necunoscută.”
Această fetiţă a fost descoperită pe un amplasament ultra top secret numit Zona 51 localizat în Parcul bazei Nellis. Tip de zeci de ani, guvernul american a negat prezenţa acestui amplasament, dar în sfârşit, oficialii au declarat că baza este folosită pentru cercetări secrete.
În cursul acestor ani diverse echipamente zburătoare neindentificate au încercat să pătrundă în zona secretă şi au transmis fotografii numerice misterioasei fetiţe jucându-se (uneori călare pe o bicicletă, sărind coarda în afara casei sale). Dar fotografiile furnizate de Younghbread sunt cele mai nete prezentate vreodată pentru a descrie şi arăta cu adevărat ce este un copil hibrid.
În pofida dramaticei şi efectivei evidenţe a existenţei acestei fetiţe, guvernul american a susţinut o denigrare spunând că ea nu putea în niciun mod să fie un hibrid. “Air Force nu are cunoştinţă de un copil trăind în Zona 51, cu atât mai mult de faptul că această fată nu a fost implicată în cercetările Guvernului privind viaţa extraterestră”, a declarat un oficial.
Dr. Younghbread crede că mama Nive este un caz de răpită mai vechi decât cel al lui Jackie Hubyck care a trăit pe bază în 1990 şi care este calificată în documente drept “purtătoare de embrion.”

 

sursa Wikipedia

sursa Wikipedia

Elementele de bază în cazul misterioasei Hubyck au putut fi verificate cu uşurinţă separat. Conform aplicaţiei oficiale a legii din Tenessee, femeia din Memphis a fost declarată absentă de familia sa în iunie 1989 pe când se îndrepta către o cabană în Blue Ridge Mountains.
Ea a fost găsită, de gărzile forestiere, 6 zile mai târziu, complet nudă, mergând prin pădure. Doctorii au declarat că fusese răpită şi că suferea de o amnezie parţială, că nu avea nicio amintire despre agresiunea efectuată asupra sa şi de evenimentele survenite în jurul său.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Banner-300x150-Tamaduitoarea-Hara
Banner 300x150 Clarvazatoarea Lavinia
Banner 300x150 Clarvazatoarea Anastasia Venus ok555
Banner-300x150-Vrajitoarea-Ramona-Toader
Banner-300x150-Elena-Minodora-4
Banner-300x150-Ciresica-ok
Banner 300x150 Tamaduitoarea Maria 2
Banner-300x150-Morgana
Banner 300x150 Vrajitoarea Margareta 3
Banner-300x150-Vrajitoarea-Rodica-Gheorghe

Publicitate straina

Publicitate straina

Video Maria Campina

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Bucuresti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ploiesti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Buzau

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Galati

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Craiova

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Brasov

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Timisoara

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Iasi

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cluj Napoca

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Giurgiu

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Constanta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Braila

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare America

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Italia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Spania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Austria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Franta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Germania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cehia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Grecia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ungaria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Federatia Rusa

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Anglia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Olanda

Disclaimer

Redacția poate să folosească poze spre publicare, care ilustrează un anumit discurs jurnalistic, dar care conțin dreptul de autor. Se va menționa însă sursa acestora și faptul că prin publicare ( foto și/sau text) nu se vor aduce prejudicii persoanei respective.

Redacția va indica sursele fotografiei, acolo unde acestea se cunosc (autor, site, blog, platformă etc.). Pozele și sursele sunt verificate, online, în măsura în care se poate efectua acest proces jurnalistic, respectându-se principiul de verificare din minim 3 surse. În cadrul dreptului de comunicare, redacția respectă forma inițială a fotografiei și nu o va adapta (modifica).

Flag Counter