Interviuri, Noutati

Celebra vrăjitoare Margareta declară că nu ar putea trăi niciodată fără magie

0 46

Doamnă vrăjitoare Margareta, sunteți una dintre cele mai bine cotate și interesante vrăjitoare de la noi. Realizările dumneavoastră au impresionat de multe ori publicul și sunteți căutată des, din țară și din toată lumea. Există un secret al acestui succes?

vrajitoarea Margareta 555a

copyright vrajitoarea Margareta

Da, firește. Vreau să cred că totul se datorează seriozității cu care abordez fiecare subiect și client în parte. Pentru mine este foarte important, să știți. Împreună cu el, reușesc repede să fac o echipă deoarece doresc mai întâi să-i înțeleg povestea, obstacolul cu care se confruntă și care l-a adus la mine. Numai așa voi putea apoi să-l ajut cu eficiență maximă, cred eu.

Vă folosiți de simboluri în alegerea ritualului sau știți de la început ce veți face?

Lucrul în echipă, precizez, este extrem de important. Da, simbolurile mă ajută. De pildă, îmi place ceea ce simbolizează focul. Lumină, soare, căldură, energie, pasiune și putere. El este puternic. În același timp evaziv și distructiv. Mi se pare că asta îl face atât de captivant și atrăgător. Și tocmai în această imagine am vrut să construiesc o vrăjitoare puternică care da, poate ajuta oamenii cu pasiune, atunci când i se solicită ajutorul. Ei trebuie să aibă încredere în mine, cum și eu le-o acord pe a mea în întregime.

Lucrați cu supranaturalul? Cu forțele astrale?

Creaturile supranaturale m-au fascinat mereu, recunosc. Și chiar mă ajută atunci când vibrez în timpul ritualurilor mele de magie și simt că forța lor mă ajută în timpul rugăciunilor pe care le fac. Sunt o vrăjitoare de magică albă!! Magia m-a fascinat mereu. Am crescut cu ea în casă, cum se spune, de mică. Pentru că aveam aptitudini reale ca să practic, mama s-a mirat și s-a bucurat foarte tare. Eram o ciudată, făceam ritualuri pe care nu ar fi trebuit să le fac la acea vârstă, experimentam des, îmi plăcea să fiu diferită de toate celelalte. Dacă nu faci asta, nu ai cum să progresezi, este clar.

V-ați folosit puterea minții în ritualuri?

Evident, am făcut asta. De pildă, în copilărie încercam să fac telecomanda să se miște cu singura putere a minții și să-l transform pe fratele meu mai mic într-o broască râioasă. (Din păcate, nu am reușit niciodată să fac niciuna dintre acestea, dar sper că o voi face într-o zi.) Pe lângă faptul că vrăjitoarele au niște puteri super cool, îmi place și tot misticismul care se întâlnește în ele.

Aparțineți unei Frății magice?

vrajitoarea Margareta777

copyright vrajitoarea Margareta

Sunt mereu înconjurată de o mulțime de creaturi magice. Dar să știți că, în esență, vrăjitoarea este o persoană singuratică. Munca ei necesită o mare concentrare, liniște în jurul său și să nu fie perturbată de alții. Numai așa poate intra în contact cu astralul de unde ia forța ca să rezolve cazul la care lucrează. Vrăjitoria este complexă și nu la îndemâna oricui. Trebuie să fii puternic și atent la fiecare detaliu. Concentarea este baza unei bune reușite! Cunosc o grămadă de vrăjitoare, de exemplu, care își ratează ritualurie tocmai pentru că nu se concentrează profund și sunt superficiale. Am destul antrenament și sunt suficient de ambițioasă ca să știu ce vreau. Iubesc provocările și simt o nevoie profundă de a dovedi că pot să realizez orice în vrăjitorie.

Prin ritualurile dumneavoastră puteți schimba destinele, soarta? Magia albă poate juca acest rol? Este periculoasă?

Magia albă este magia care folosește mijloace pozitive și inocente pentru a-și atinge scopurile, care sunt adesea altruiste. Ea nu invocă niciodată demoni și folosește metode pozitive (plante, lumânări etc.) pentru a vindeca, proteja, ajuta, întări sau împăca. Este așadar o practică inocentă și benefică, care nu dăunează nimănui și pur și simplu ne permite să evocăm „dispozițiile bune” pentru ca acestea să ne vină în ajutor atunci când anumite situații par imposibil de rezolvat de la sine. Din punct de vedere istoric, magicienii și șamanii au ajutat bărbații și femeile să aducă schimbări în viața lor, inclusiv schimbare profesională, asta se știe clar. Munca este o parte foarte importantă a vieții noastre, pentru aceasta ne dedicăm cea mai mare parte a vieții noastre și de aceea este atât de important să ne simțim împliniți și senini. Când, în ciuda eforturilor noastre, nu reușim să promovăm schimbarea profesională în viața noastră, trebuie să știți că există un ritual foarte simplu de magie albă care ne poate ajuta. Este foarte eficient și-l folosesc des pentru clienții mei.

Reușiți mereu? Clienții sunt mulțumiți?

Da, reușesc mereu și ei chiar sunt încântați de ceea ce fac, vă spun deschis. Îi ajut și simt asta.

V-a afectat situați actuală, cu crizele de tot felul? În ce mod?

vrajitoarea Margareta555

copyright vrajitoarea Margareta

Trăim o epocă ciudată, plină de contradicții, cu pericole la tot pasul. Am trecut prin pandemie și uită că ne-am pomenit cu războiul la granițele noastre. Nu este ușor! Firește, toate aste te afectează, nu poți rămâne impasibil la suferință și pericole. Dar eu sunt puternică și știu să trec peste vicisitudinile vieții, de multe ori cu zâmbetul pe buze. Dar văd tot mai des oameni supărați, triști, o lume diferită și amărâtă.

Prin magie puteți șă-i ajutați cumva?

Magia are și ea limitele ei. Cel mai rău mi se pare atunci când nu poți să-l ajuți pe cel de lângă tine, deși vrei din tot sufletul. Dar magia face minuni și chiar îi sunt recunoscătoare. Fără ea, nu aș putea trăi niciodată cu adevărat. Sincer vă spun!

Să rămânem cu acest ton optimist. Succes în activitate.

Mulțumesc frumos.

                                                                                     Interviu de Marian Deaconu

Contact:

+40740.415.385,

+040757.189.924

vrajitoarea Margareta 555a2

copyright vrajitoarea Margareta

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Banner-300x150-Tamaduitoarea-Hara
Banner 300x150 Clarvazatoarea Lavinia
Banner 300x150 Clarvazatoarea Anastasia Venus ok555
Banner-300x150-Vrajitoarea-Ramona-Toader
Banner-300x150-Elena-Minodora-4
Banner-300x150-Ciresica-ok
Banner 300x150 Tamaduitoarea Maria 2
Banner-300x150-Morgana
Banner 300x150 Vrajitoarea Margareta 3
Banner-300x150-Vrajitoarea-Rodica-Gheorghe

Publicitate straina

Publicitate straina

Video Maria Campina

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Bucuresti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ploiesti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Buzau

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Galati

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Craiova

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Brasov

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Timisoara

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Iasi

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cluj Napoca

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Giurgiu

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Constanta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Braila

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare America

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Italia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Spania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Austria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Franta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Germania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cehia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Grecia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ungaria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Federatia Rusa

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Anglia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Olanda

Disclaimer

Redacția poate să folosească poze spre publicare, care ilustrează un anumit discurs jurnalistic, dar care conțin dreptul de autor. Se va menționa însă sursa acestora și faptul că prin publicare ( foto și/sau text) nu se vor aduce prejudicii persoanei respective.

Redacția va indica sursele fotografiei, acolo unde acestea se cunosc (autor, site, blog, platformă etc.). Pozele și sursele sunt verificate, online, în măsura în care se poate efectua acest proces jurnalistic, respectându-se principiul de verificare din minim 3 surse. În cadrul dreptului de comunicare, redacția respectă forma inițială a fotografiei și nu o va adapta (modifica).

Flag Counter