Winchester Mystery House este o casă celebră şi impunătoare care se găseşte în California, la San Jose, în apropiere de Santa Clara (Statele Unite ale Americii) şi care are reputația de a fi bântuită de spirite rele.
În 1862, William Wirt Winchester ( trezorierul societăţii Wincheter Repeating Arms), unicul fiual lui Oliver Fisher Winchester (fondator și președinte al Winchester Repeting Arms Company) s-a căsătorit cu Sara Lockwood Pardee, viitoarea proprietară a casei (atunci nu era încă construită).
La 12 iulie 1866, cuplul a avut scurta bucurie de a vedea lumina zilei o fiică pe nume Annie Pardee Winchester, care a murit câteva săptămâni mai târziu, ca urmare a unei boli infantile. După această tragică şi prematură dispariţie, Sarah Winchester a căzut într-o depresie profundă. Cuplul nu va avea alți copii.
William Wirt Winchester a preluat în decembrie 1880 succesiunea tatălui său la conducerea companiei Winchester Repeating Arms, cel mai celebru producător de carabină cu repetiţie pe pârghie, dar a murit martie 1881, din cauza tuberculozei.
Imediat, Sarah Winchester a început să cadă pradă gândurilor negre şi a început să se gândească asupra faptului că peste familia sa a căzut un blestem. A făcut apel la un mediu din Boston care a sfătuit-o să construiască o casă pentru ea și toate spiritele celor uciși de pușca Winchester. Ideea a entuziasmat-o şi în 1884, Sarah Winchester a cumpărat o fermă de 8 camere situată în apropiere de Santa Clara.
Ea a alocat ceea ce reprezintă astăzi echivalentul de 70 de milioane de dolari pentru renovarea și extinderea casei. S-a lucrat continuu, non-stop, 7 zile 7, 365 de zile pe an timp de 38 de ani. Planurile erau proiectate de către Sarah care, în fiecare noapte se retrăgea într-o cameră privată (de fapt, era singura cameră goală pe care numai ea o putea frecventa), făcând astfel apel la spirite care îi indicau planurile de lucru care trebuiau să fie făcut în fiecare zi. În dimineața următoare, ea a înmâna planurile maistrului constructor în cauză. Lucrările s-au oprit în ziua morții lui Sarah Winchester, în 1922.
Mulţi atribuie modificările care s-au făcut acestei case bântuite spritelor care o povăţuiau sau dirijau pe Sarah. Imobilul este uriaş, are 160 de încăperi, din care 40 de camere, 10.000 de ferestre, 47 de saloane, 17 şeminee şi câteva curiozităţi cum ar fi uşi care dau în gol, scări care merg spre tavan şi ferestre pe sol. Casa era extrem de modernă pentru epoca sa: avea încălzire centrală, toalete de interior, 3 lifturi, întrerupătoare şi chiar un duş cu apă caldă.
Video Maria Campina
Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Bucuresti
Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ploiesti
Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Buzau
Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Galati
Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Craiova
Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Brasov
Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Timisoara
Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Iasi
Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cluj Napoca
Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Giurgiu
Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Constanta
Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Braila
Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare America
Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Italia
Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Spania
Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Austria
Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Franta
Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Germania
Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cehia
Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Grecia
Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ungaria
Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Federatia Rusa
Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Anglia
Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Olanda
Disclaimer
Redacția poate să folosească poze spre publicare, care ilustrează un anumit discurs jurnalistic, dar care conțin dreptul de autor. Se va menționa însă sursa acestora și faptul că prin publicare ( foto și/sau text) nu se vor aduce prejudicii persoanei respective.
Redacția va indica sursele fotografiei, acolo unde acestea se cunosc (autor, site, blog, platformă etc.). Pozele și sursele sunt verificate, online, în măsura în care se poate efectua acest proces jurnalistic, respectându-se principiul de verificare din minim 3 surse. În cadrul dreptului de comunicare, redacția respectă forma inițială a fotografiei și nu o va adapta (modifica).
Leave a reply