Noutati

Prezicatorul astrolog clarvăzător Gergely a rezolvat un caz teribil de omucidere

0 132

În timp ce ghiceam pe Skype (rocco.gergely) la o doamnă din Grecia în cărţile mele de tarort, a sunat cineva la interfon. Mi-au zis că era de la Poliţia Judiciară din Alba – Iulia.
De fapt, eu locuiesc în oraşul Alba – Iulia. Au bătut la uşă. Erau 3 poliţişti de la Poliţia Judiciară.
Am întrebat dacă s-a întâmlat ceva şi mi-au spus că aveau o problemă mai specială. Le-am zis că după ce voi termina şedinţa mea cu doamna din Grecia, voi putea să discut cu domnii de la Poliţia Judiciară din oraşul unde locuiesc.
Mai aveau însă de aşteptat circa 10 minute pentru că trebuia să finalizez cazul cu doamna din Grecia. I-am rugat să stea pe scaune până ce terminam şedinţa mea de magie.
Dar curioşi, poliţiştii judiciari şi-au exprimat dorinţa de a asista la şedinţă. Şi pentru că nu era niciun secret, am acceptat. Asta îmi este meseria!

 

copyright prezicator astrolog clarvăzător Gergely

copyright prezicator astrolog clarvăzător Gergely

După cea am terminat cu doamna din Grecia, i-am rugat să nu-mi spună nimic Doream să văd singur motivul pentru care mă căutau. Se uita unul la altul şi au rămas puţin pe gânduri, foarte uimiţi.
Am dat în cărţi şi le-am spus de ce au venit: “Aţi venit pentru o crimă! Văd din cărţi că o fată a fost omorâtă de un băiat care are vârsta între 26 sau 28 de ani.”
În viziune le-am explicat exact cum arăta fata. Apoi am spus: “Criminalul s-a dus la ea. Această fată era prostiuată şi întreţinea raporturi sexuale pe bani.”
Poliţiştii au rămas foarte surprinşi de spusele mele însă nu au zis nimic. Când au revenit era ora 19 şi 30 de minute. Atunci, le-am spus: “Aţi reţinut o persoană dar nu aceea este criminalul!”
Era d fapt un individ care venise ulterior la mine, după ce s-a petrecut crima. Chiar am văzut din cărţi că a anuţat poliţia. Încă o dată, poliţiştii au rămas uimiţi de siguranţa mea.
Le-am mai spus: “După ce a omorât-o pe fată, i-a furat o tabletă, un telefon şi nişte bani, în valoare aproximativ de 12 milioane de lei.”
Poliţiştii păstrau o tăcere mormântală şi ascultau cu mare atenţie ceea ce le spuneam, dar erau şi surprinşi de siguranţa mea. Le-am precizat: “Crima s-a întâmplat într-un apartament, cred că la etajul 7. Deasupara văd o farmacie sau o alimentară. Băiatul pe care văd că-l aveţi reţinut nu are niciun amestec, nu este criminalul.”
După ce le-am descris din vizune cum arată fata şi cu ce era îmbrăcată, poliţiştii mi-au arătat o poză. De fapt, mai multe poze. Unul dintre ei mi zis: “Văd că în meseria dvs. sunteţi as!”
I-am răspuns: “Da, fac asta de 21 de ani. Am lucrat în Germania, în oraşul Bileferd, unde aveam deschis un cabinet cu mama mea. Cel care a comis crima avea în mână ori o foarfecă sau, mai sigur, un cuţit. A prins-o, a imobilizat-o şi i-a dat câteva lovituri de cuţit în gât după care a furat lucrurile: tableta, telefonul. bani şi a fugit.”
Oamenii legii nu mi-au zis nimic. Mi-au plătit 100 de roni şi au plecat. După câteva minute, unul dintre ei mi-a cerut numărul de telefon, respectiv 0741.430.118.
A doua zi, în jur de ora 10, m-au sunat cei de la poliţia judiciară din Alba – Iulia şi m-au rugat să mă duc până la sediul poliţiei judeţene. M-a dus. Acolo erau în jur de 20 sau 22 poliţişti şi un domn îmbrăcat în costum. Acesta din urmă m-a rugat şă-i dau în cărţi. Am acceptat. Au adus doi oameni de pe stradă.
Când să deschid cărţile ca să văd despre ce este vorba, le-am zis pe un ton mai ridicat: “Mi-aţi adus doi omeni de pe stradă care nu au nicio legătură cu crima. Vă bateţi joc de mine!”
Când să deschid cărţile, a ieşit una dintre ele care se numeşte Falsitate, adică ceva mincinos. Am spus: “Acum mă ridic şi-mi iau cărţile şi plec.”
Văzând reacţia mea, acel domn în costum a spus: “Adu-i pe ceilalţi doi. Văd că acest om este un specialist.”
Poliţiştii au adus alte două persoane. M-am uitat atent şi i-am zis să-i scoată unuia cătuşele şi să amestece cărţile, ceea ce a şi făut. Când le-am deschis, l-am întrebat în ce zodie este. Mi-a răspuns că este născut în luna ianuarie, pe data de 8, în 1989.
În viziunea mea era aceeaşi persoană despre care cu o zi în urmă le zisesem la cei de la Poliţia Judiciară din Alba – Iulia. I-am spus: “Îmi pare nespus de rău dar din cărţile mele tu eşti prost, tu eşti criminalul.” I-am zis în faţă, fără ocolişuri.
Acel domn în costum m-a întrebat dacă eram sigur. Am zis că da, sunt sigur despre ceea ce vorbesc. M-a întrebat: “Crezi că va recunoşte?” I-am replicat: “Da, peste 20 sau 25 de minute cu siguranţă da.”
Tipul m-a întrebat: “Dar la celălat nu vrei să-i dai din cărţi?” I-am zis că nu deoarece sută la sută băiatul ăsta este criminalul.
Omul mi-a declarat: “Cred că eşti un geniu!” Ulterior, am aflat că era procurorul de caz al acestei crime care s-a produs în Alba – Iulia. După 3 sau 4 ore, m-a sunat unul dintre poliţişti şi mi-a mulţumit.
Mi-a zis următoarele: “Nu-mi vine să cred că din nişte cărţi aşezându-le într-un anume fel ai fost sigur că este criminalul. Exact la 15 minute după ce ai plecat, a recunoscut că el a omorât-o! Ţinem cu toţii să te felicităm. Eşti, cred, cel mai bun din România sau din Europa în această meserie. Eşti un as, aşa cum ne-ai zis şi că niciodată nu ai dat greş.”
Sunt prezicător, astrolog şi clarvăzător Gergely Eduard Roger. Practic cu mare succes şi precizie. Am rezolvat această crimă. Puteţi apela cu încredere, nu dezamăgesc pe nimeni. Sunt sigurul astrolog prezicător la ora actuală cel mai bun şi vă asigur că nu s-a găsit nimeni să mă depăşească. Sunt sigur de îndemânare, precizie şi siguranţă. Sunaţi cu încredere la telefonul 0741.430.118.

 

Contact: 0741.430.118

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Content Protection by DMCA.com

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

gherghely-mic
Banner-300x150-Venus-3
Banner-300x150-Vrajitoarea-Ramona-Toader
Banner 300x150 Alina Trandafir
Banner-300x150-Valentina-2
Banner-300x150-Vrajitoarea-Maria-Theodora
Banner-300x150-Morgana
Banner-300x150-Elena-Minodora-4
Banner-300x150-Vrajitoarea-Rodica-Gheorghe

Publicitate straina

Publicitate straina

Video Maria Campina

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Bucuresti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ploiesti

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Buzau

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Galati

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Craiova

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Brasov

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Timisoara

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Iasi

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cluj Napoca

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Giurgiu

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Constanta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Braila

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare America

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Italia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Spania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Austria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Franta

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Germania

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Cehia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Grecia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Ungaria

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Federatia Rusa

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Anglia

Vrajitoare Ghicitoare Clarvazatoare Tamaduitoare Olanda

Disclaimer

Redacția poate să folosească poze spre publicare, care ilustrează un anumit discurs jurnalistic, dar care conțin dreptul de autor. Se va menționa însă sursa acestora și faptul că prin publicare ( foto și/sau text) nu se vor aduce prejudicii persoanei respective.

Redacția va indica sursele fotografiei, acolo unde acestea se cunosc (autor, site, blog, platformă etc.). Pozele și sursele sunt verificate, online, în măsura în care se poate efectua acest proces jurnalistic, respectându-se principiul de verificare din minim 3 surse. În cadrul dreptului de comunicare, redacția respectă forma inițială a fotografiei și nu o va adapta (modifica).

Flag Counter